Header Verschuren uitbalanceren

afspraak maken Uitbalanceren

ga naar de webshop
voertuiggegevens opvragen

Banden uitbalanceren bij Verschuren in Beek en Donk

Ik heb problemen met trillen op mijn autobanden, dit horen wij vaak. Veel auto’s hebben last van trillingen in het stuur of trillingen bij een bepaalde snelheid. Ook al zijn de velgen recht en de banden als nieuw. Er komen helaas veel afwijkingen voor in nieuwe banden, die niet zichtbaar zijn voor het blote oog. Laat daarom uw banden uitbalanceren bij Verschuren APK en Bandenservice in Beek en Donk, nabij Helmond.

Met de Hunter GSP 9700 Roadforce ® Heeft Verschuren APK en Bandenservice het neusje van de zalm binnen gehaald op balanceer gebied. Met deze balanceer machine is het mogelijk om alle trillingen op te lossen. Blijft het stuur trillen na het “normaal” uitbalanceren van de banden dan biedt Hunter GSP 9700 Roadforce ® met krachtvariatie meting uitkomst.

Het verhelpen van trillende banden

De Hunter GSP 9700 Roadforce ® meting zorgt ervoor dat we deze fout kunnen opsporen in de band of de velg en deze hierna eventueel kunnen corrigeren. Met deze correcties verhelpen wij het trillen van de banden. De Hunter GSP 9700 Roadforce ® is een unieke balanceer machine met wereldwijd patent die d.m.v. een aandrukrol op de band (roadforce) met 680 KG gewicht tijdens het balanceren de afwijking in de band / velg controleert en / of advies geeft of afkeurt. Tevens geeft het apparaat advies over de positie van de plaatsing van de band, of het juist is geplaatst, of in welke positie de band verdraaid moet gaan worden voor optimale rondloop en balans.

Veel auto’s hebben ook het probleem dat de auto naar links of naar rechts trekt tijdens het rijden. Veelal is dit probleem op te lossen door middel van een uitlijning. Maar wanneer de auto qua uitlijning goed staat moet het probleem elders gezocht worden.

De Hunter GSP 9700 Roadforce ® heeft ook een Straighttrak ® meting, die aangeeft of de band naar links of naar rechts trekt en vertelt ons ook waar het wiel geplaatst moet worden op de auto, dus LV (links voor), RV, LA, of RA voor optimaal rechtuit rijden. Hierdoor zal uw auto perfect rechtuit rijden en zal niet meer naar links of rechts trekken.

De opspanning van een velg op de Hunter balanceermachine gebeurt met een 4 of 5 punts taatsflens. Hierdoor centreert en klemt de velg vanaf de boutgaten op de balanceer as, zoals de velg ook op uw auto is opgespannen. De opspanning is hierdoor optimaal en zuiver gecentreerd, waardoor balanceren op de gram nauwkeurig wordt gedaan.

Een super strakke en betere rijervaring met dezelfde velgen en banden. Uitbalanceren van de banden met Hunter GSP 9700 Roadforce ® biedt “rijden als nieuw” met de service van Verschuren APK en Bandenservice in Beek en Donk.

Heeft u dus een probleem met het trillen op uw wielen maak dan vandaag nog een afspraak. En wij verhelpen het trillen van uw banden met behulp van deze fantastische balanceermachine.

uitbalanceren-check-sfeer
Banden merken

Verschuren APK en Banden | Bosscheweg 30 | 5741 SX Beek en Donk | 0492 - 461 238 | mail@josverschuren.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.