Header Verschuren lichtmetalen velgen

afspraak maken lichtmetalen velgen

ga naar de webshop
voertuiggegevens opvragen

Lichtmetalen velgen

Verschuren APK & Banden heeft een groot assortiment aan lichtmetalen velgen van onder andere de merken: Autec, Alcar, KMC wheels, Alustar. Ze hebben de meest sportieve lichtmetalen velgen voor: personenwagens, SUV / 4x4, en bestelwagens.

Via onze wheelconfigurator kun u snel en eenvoudig een keuze maken uit een groot assortiment velgen en deze direct visueel onder uw auto plaatsen.

Regels omtrent lichtmetalen velgen

Niet iedere velg past op iedere auto. Zo moet de maat van het wiel geschikt zijn voor de auto, moet het aantal bevestigingspunten kloppen en mogen de velgen niet te ver naar binnen of naar buiten vallen. Om onderscheid te maken tussen alle pasvormen komen termen als steekmaat en ET-waarde om de hoek kijken. Verschuren APK & Banden geeft u graag een passend advies.

De looks

Lichtmetalen velgen zijn tegenwoordig de meest populaire soort velg op de markt. Deze velgen geven uw auto een veel sportievere en luxere look dan auto’s met ouderwetse stalen velgen. Daarnaast is het mogelijk om standaard wielen te vervangen met groot-formaat lichtmetalen wielen waardoor u zelfs de optische verhouding van uw auto kunt aanpassen.

Materiaal

Naast de veel mooiere uitstraling van lichtmetalen velgen zit er ook een praktisch voordeel aan verbonden. Naast het feit dat lichtmetalen velgen heel licht zijn, zijn ze door hun samenstelling beter in staat zowel warmte van het remmechanisme als warmte van de banden af te voeren. Doordat in lichtmetalen velgen de metalen silicium en aluminium aanwezig zijn is het corrosie probleem vrijwel niet meer aanwezig. Corrosie betekent de aantasting van de velg door de omgeving. Bijvoorbeeld vergroening van metaal door de natuur.

Lichtmetalen velgen check sfeer
Banden merken

Verschuren APK en Banden | Bosscheweg 30 | 5741 SX Beek en Donk | 0492 - 461 238 | mail@josverschuren.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.