Header Verschuren Zomerbanden

afspraak maken Zomerbanden

ga naar de webshop
voertuiggegevens opvragen

Voordelige Banden

Voor Banden bent u bij Verschuren APK & Bandenservice aan het juiste adres. De uitgebreide bandenservice, voordelige banden en de Quick & Qualityservice staan garant dat u de juiste band krijgt. U kunt bij ons terecht voor nieuwe banden, bandentests, uitlijnen, balanceren en het monteren van uw banden. Tevens kunt u bij Verschuren terecht om uw banden te laten vullen met stikstof. Door de goede service die Verschuren biedt komt men uit Helmond, Gemert en Veghel naar Beek en Donk voor hun banden.

Band vervangen?

Wanneer moet u uw autoband vervangen? Er zijn verschillende redenen waarom u een autoband zou moeten vervangen. Omdat de wet het u voorschrijft of omdat uw eigen veiligheid in het geding komt. Denk hierbij aan profieldiepte en slijtage van uw autoband. Gelukkig heeft Verschuren goedkope autobanden en een goede bandenservice om u zo snel en voordelig mogelijk weer op weg te helpen.

Profieldiepte
De minimale wettelijke profieldiepte van een autoband is vastgesteld op 1,6 mm. Bij de APK is 2,5 mm vastgesteld als een adviespunt om de autoband te vervangen. Zeker bij nat weer is de profieldiepte van uw banden bepalend voor uw remweg. Hoe meer profiel, hoe korter uw remweg. Twijfelt u over de profieldiepte van uw banden kom dan langs voor een meting en goed advies met de uitstekende bandenservice van Verschuren APK en Banden.

Juiste Bandenspanning
Ook een te lage bandenspanning zorgt voor verminderde grip op de weg. Dit betekent een langere remweg en een grotere slipkans. Desondanks rijden veel Nederlanders met te zachte banden. Banden met voldoende spanning zorgen voor een betere wegligging en een kortere remweg. Met voldoende lucht in uw banden verhoogt u tevens uw rijcomfort. Uw auto is daardoor namelijk beter in staat onregelmatigheden in het wegdek op te vangen. En als uw banden 20% te zacht zijn, dan verkort u de levensduur met een kwart. En hoe eerder uw banden versleten zijn hoe sneller u deze moet vervangen.

Voor iedere klant heeft Verschuren APK & Bandenservice de juiste band!

Zomerbanden-check-sfeer
Banden merken

Verschuren APK en Banden | Bosscheweg 30 | 5741 SX Beek en Donk | 0492 - 461 238 | mail@josverschuren.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.