Header Verschuren Winterbanden

afspraak maken Winterbanden

ga naar de webshop
voertuiggegevens opvragen

Winterbanden

Verschuren APK & Bandenservice heeft een groot assortiment aan zeer voordelige winterbanden. Wij leveren deze niet alleen particulieren, maar ook aan vele garagebedrijven in de regio Helmond - Veghel - Gemert. Niet alleen leveren wij winterbanden voor personenwagens maar ook voor SUV/ 4x4, en bestelwagens. Bovendien hebben wij voor iedere winterband een bijpassende (lichtmetalen of stalen) velg.

Winterbandenopslag

Wij bieden u de mogelijkheid om uw winterbanden voordelig bij ons op te slaan. U bent er dan van verzekerd dat uw banden onder de juiste condities opgeslagen worden voor het volgende seizoen en het bespaart u thuis de nodige ruimte.

Banden en grip

's Winters is de weg altijd minder betrouwbaar dan bij warm weer; ongeacht of u te maken hebt met sneeuw, ijzel of gewoon een nat wegdek, de grip van een regenband is de winter altijd minder dan in de zomer. Winterbanden zijn dan ook gemaakt van een zachtere rubbersamenstelling met silica dat zich aanpast aan de koude temperaturen en zorgt tijdens de winter voor een groter remvermogen dan zomerbanden. Een indicatie voor wintereigenschappen van een band is het sneeuwvlok symbool.

Winterbanden in het buitenland
Klik op het plaatje voor een vergroting. Ga dus ook deze winter veilig de weg op en schaf nu uw winterbanden aan bij Verschuren. Maak direct een afspraak U kunt ook bij Verschuren terecht voor het verwisselen van uw banden naar winterbanden.


Winterbanden-check-sfeer
Banden merken

Verschuren APK en Banden | Bosscheweg 30 | 5741 SX Beek en Donk | 0492 - 461 238 | mail@josverschuren.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.